CANCER DE PROSTATA  NOVETATS

  Setembre és el Mes de Conscienciació sobre el càncer de pròstata. El càncer de pròstata és el càncer més comú (excloent el càncer de pell) entre els homes nord-americans. Encara que 1 de cada 6 homes en els Estats Units seran diagnosticades amb càncer de pròstata en algun moment de les seves vides, la majoria d'aquests homes van a morir d'una altra cosa. No obstant això, més de 30.000 homes EUA s'espera que moren de càncer de pròstata aquest any.

Els enllaços a continuació destacar algunes de les moltes maneres en que la investigació recolzada per l'Institut Nacional del Càncer (NCI) i altres organitzacions que està donant millors tractaments i estratègies de gestió per als centenars de milers d'homes que viuen amb càncer de pròstata.

Darrers avenços en detecció i tractament

Els pacients amb càncer de pròstata es beneficien de tractaments nous disponibles i les estratègies per a la gestió de la seva malaltia. I els homes corren el risc de càncer de pròstata poden ara aprendre més sobre els riscos i beneficis potencials de la detecció de la malaltia.

Nous medicaments aprovats per al càncer de pròstata - Més informació sobre els nous tractaments farmacològics recentment aprovat per al tractament d'homes amb càncer de pròstata avançat.

Altres intervencions - Llegiu la informació més recent sobre el cribratge del càncer de pròstata i els esdeveniments recents en el maneig de càncer de pròstata a través de la vigilància activa, la radioteràpia i la cirurgia.

Per a una visió general de les proves d'ús comú per detectar el càncer de pròstata, vegeu la detecció del càncer de la pròstata (PDQ ®) de resum.

Prostate Cancer Screening (PDQ.

L'Institut Nacional del Càncer Càncer Butlletí compta amb els següents articles:

La prostatectomia radical robòtica és un procediment dirigit pel cirurgià robòtic utilitzat com un abordatge mínimament invasiu que la cirurgia del càncer de pròstata - vegeu l'article del NCI punts de referència i de vídeo. article and video.

Nou enfocament al tractament del càncer de pròstata

Investigadors en Canadà han detectat una nova teràpia viral oncolítica contra el càncer de pròstata amb l'ús d'un virus anomenat reovirus, d'acord amb els resultats de l'estudi publicat a Cancer Research, una revista de l'Associació Americana per a la Investigació del Càncer.

El virus entèrics respiratori, sense interès comercial (comunament conegut com reovirus) és una organisme no atenuat, és un virus ambiental que ha mostrat potencial oncolítics contra molts tipus de càncer, específicament limfoide, ovari, mama, el càncer de pàncrees, glioma de baix i d'alt grau, segons l'estudi. Aquesta és la primera vegada que el virus ha estat estudiat contra el càncer de pròstata.

"Els reovirus són virus molt comuns, a qui la majoria de persones estan exposades".

Pel que sé, no causa cap malaltia significativa en els éssers humans, tot i que la persona està exposada a ella, es manifesta, la majoria dels casos, com una infecció respiratòria lleu o diarrea lleu ", va dir l'investigador Don Morris, MD , Ph.D., un oncòleg mèdic al Departament d'Oncologia del Centre del Càncer de Tom Baker a Alberta, Canadà.

"Per al tractament del càncer de pròstata localitzat, trobem que el reovirus és segur i té proves que va en contra de les cèl lules tumorals prostàtiques específiques", va afegir Morris.

Ús dels paràmetres clínics i preclínics, Morris i els seus companys van examinar l'eficàcia dels reovirus com una terapèutica experimental del càncer de pròstata in vitro i in vivo.

Dels sis pacients que van participar en l'estudi, tots tenien els seus primers estadis de càncer de pròstata.

Cada pacient va ser sotmès a una sola injecció intralesional de virus en un nòdul de càncer de pròstata a través de l'orientació adequada ecografia transrectal.

Tres setmanes més tard, Morris i els seus companys van treure la pròstata com a part del tractament estàndard dels pacients, per a l'anàlisi de mateixa.

Els resultats van mostrar la seguretat i l'eficàcia amb una toxicitat mínima i no la replicació viral en les parts normals de la pròstata, d'acord amb Morris. la mort de les cèl lules canceroses es va fer evident en la pròstata.

Els estudis realitzats fins ara han suggerit que els efectes secundaris del virus són relativament modestes, que consisteix en lleu, autolimitada, símptomes semblants a la grip.

"Els nostres resultats són un pas en els futurs assajos clínics del càncer de pròstata amb una altra categoria terapèutica", va dir.

Robert Clarke, Ph.D., Doctor en Ciències, professor d'oncologia del Centre oncològic integral Lombardi de la Georgetown University i membre de la junta editorial d'Investigació del Càncer, va estar d'acord, afirmant que ell creu que aquest estudi és digne de posteriors assaigs clínics del reovirus com una possible manera de tractar alguns tipus de càncer de pròstata.

"La gent ha conegut d'aquesta aplicació del reovirus en els assajos, però ningú que jo sàpiga, ha realitzat estudis en el càncer de pròstata", va dir Clarke, que no va estar associat amb aquest estudi. "Crec que aquest és un enfocament interessant. No hi ha molt fet a oncolytics, però està clar que és una àrea que està rebent una atenció creixent, i tenim tot el que podem tenir a les nostres mans per fer una diferència en aquests pacients."

FONT:

http://www.scientistlive.com/European-Science-News/Biotechnology/Novel_approach_to_prostate_cancer_treatment/24203/

 IrsiCaixa estudiarà nou retrovirus que pot estar associat càncer pròstata
,
El IrsiCaixa, institut de recerca sobre la sida, està estudiant un nou retrovirus, el XMRV, que podria estar associat amb el càncer de pròstata i la Síndrome de Fatiga Crònica (SFC), i que igual que el VIH utilitza les cèl lules per a reproduir- introduint-hi el seu material genètic.

Segons ha anunciat aquest centre d'investigació en un comunicat, a partir d'ara traslladarà a aquest nou camp d'investigació la seva experiència en la investigació sobre el VIH, donades les similituds entre ambdós virus.

Fins ara se sap que el XMRV és un virus molt més simple que el VIH, ja que mentre que aquest últim conté la seva informació genètica estructurada al voltant de tres gens principals i altres secundaris, el XMRV només conté tres gens principals, però les mateixes funcions que els gens principals del VIH.

Les mateixes fonts han assenyalat que recentment s'ha detectat la presència del XMRV en un 67% dels pacients amb Síndrome de Fatiga Crònica i en un 40% dels pacients amb càncer de pròstata, dues malalties que afecten globalment a unes 15 de cada 1.000 persones.

L'inici de la nova línia de recerca coincideix amb la celebració de la primera trobada Internacional sobre la XMRV, que avui i demà se celebra a Maryland (EUA), on IrsiCaixa contribuirà amb diversos treballs.

Des IrsiCaixa s'ha destacat que el coneixement del XMRV està en estadis molt inicials, ja que en els estudis duts a terme fins a l'actualitat només s'ha pogut detectar la presència de material genètic i de proteïnes virals en diferents cèl lules d'una part dels pacients afectats per càncer de pròstata i SFC.

Això implica que encara es desconegui el cicle d'infecció, el lloc de replicació, la resposta del sistema immunitari i el procés de transmissió entre humans, i IrsiCaixa pretén avançar en aquests camps d'investigació després de detectar i aïllar el XMRV en mostres de pacients de càncer de pròstata o SFC.

L'associació d'aquest virus amb el càncer de pròstata es va establir l'any 2006, després d'usar un ViroChip que seqüenciar tots els virus coneguts que afecten els humans, animals, plantes i bacteris, i que va identificar la presència de virus de la família del XMRV en un 40% dels pacients amb càncer de pròstata familiar.

No obstant això, estudis més recents han pogut detectar la presència del XMRV en pacients amb aquesta malaltia i també en altres afectats per un altre tipus de càncer de pròstata, el que elevaria la xifra de malalts amb aquesta patologia que tenen presència del virus.

També la seva associació amb la Síndrome de Fatiga Crònica és molt recent, encara que es sospitava la presència de retrovirus en aquests pacients, i ha estat possible després d'un estudi nord-americà que ha detectat el virus en un 67% dels pacients amb SFC i únicament en un 3,7% dels pacients sans, el que ha suscitat gran interès.

Segons IrsiCaixa, tot i l'elevada prevalença d'aquestes patologies, les causes que les desencadenen i la seva progressió encara són molt desconeguts, però aquests últims descobriments han portat a la comunitat científica a organitzar una trobada internacional ia propiciar investigacions conjuntes.

Un dels reptes d'aquest congrés és tancar la polèmica sobre la prevalença d'aquest virus en les diferents malalties amb les que l'hi ha associat, establint tècniques que permetin realitzar amplis estudis, amb resultats fiables i validats.

S'estima que el 20-25% dels càncers humans tenen una etiologia viral coneguda, i el càncer de pròstata és el més diagnosticat entre els homes en països desenvolupats, i la segona causa de mort per càncer entre els homes.

La SFC es caracteritzada per fatiga severa, falta de concentració i memòria, desorientació espacial, son no reparador, intolerància a la llum, al so i als canvis de temperatura, intolerància a l'estrès emocional i l'activitat física, dolor muscular i articular, i una sensació d'estat gripal permanent.

http://www.adn.es/local/lleida/20100907/NWS-0364-IrsiCaixa-retrovirus-estudiara-prostata-asociado.html