Un virus comú pot infectar i matar les cèl lules mare, en el càncer de mama

  El Doctor Patrick Lee ha demostrat que un virus comú pot infectar i matar en el càncer de mama les cèl lules mare

Aquesta troballa avanç es publica en el darrer número de Molecular Therapy, la prestigiosa revista de la Societat Americana de Teràpia Gènica.

Només dins dels pocs últims anys que la comunitat científica ha comprès el significat ple de càncer de les cèl lules mare i la necessitat urgent de trobar un mitjà de eliminar-les.

Càncer de les cèl lules mare són cèl lules mare en essència, "explica el Dr Lee, president de Cameron en Basic càncer de Recerca a l'Escola de Medicina de Dalhousie.

"Elles produeixen contínuament nous càncer en les cèl lules agressivament i la formació de tumors, fins i tot quan només hi ha uns pocs d'elles."

Com assenyala el Dr Lee, "Es pot matar a tots les cèl lules regulars en un tumor, però sempre que hi ha encara càncer de les cèl lules mare presents, la malaltia reapareix".

El Dr Lee és optimista que el seu equip ha trobat la clau per a destruir el càncer de les cèl lules mare.

Els investigadors han demostrat recentment que el reovirus humà, un virus comú que no causa malaltia, una alta eficàcia en els objectius i mata el càncer de les cèl lules mare, en el càncer de mama dels teixits.

Ja sospitàvem que reovirus podria ser efectiu contra el càncer de les cèl lules mare, perquè hem demostrat una i altra vegada el bé que destrueix regular el càncer de les cèl lules ", comenta el Dr Lee, qui va ser el primer en el món a descobrir que un virus benigne i d'origen natural podria infectar i matar el càncer de cèl lules sense danyar les cèl lules sanes.

Una empresa amb seu a Calgary, Oncolytics Biotech Inc, fa les proves de reovirus en assaigs clínics per provar els tractaments són segurs i efectius.

A diferència de la majoria dels estudis del càncer de, que utilitzen el càncer de línies mòbils desenvolupades per a ús en laboratori, es va realitzar un estudi in vivo del càncer de mama en els teixits.

Aquest càncer de teixit extret d'un pacient del Dr Giacomantonio Carman, un oncòleg quirúrgic de Salut Capital, que està treballant amb el Dr Lee en la investigació reovirus, juntament amb post-doctoral la Dra Paola Marcat i assistent de recerca Cheryl Dean .

A més de la seva capacitat per matar el càncer de les cèl lules i el càncer de les cèl lules mare, reovirus estimula la lluita contra el càncer del sistema immunològic.

Atès que el virus de la teràpia invoca també un antivirus de la resposta, el Dr Lee i post-doctorat del Dr Shashi Gujar estan treballant en una manera d'aprofitar el sistema immune ataca el càncer de les cèl lules però deixa als virus per infectar lliurement i destrueixen les cèl lules canceroses. "Refinació d'aquest enfocament en dos fronts a matar el càncer és el nostre pròxim pas", diu el Dr Lee. "Estem aprofitant les característiques naturals del reovirus i el sistema immune si mateix per crear una teràpia potent del virus anti-càncer"


El descobriment del Dr Lee ha capturat l'atenció d'LeadDiscovery, una organització amb seu al Regne Unit dedicada a promoure el descobriment de fàrmacs i el desenvolupament.

LeadDiscovery ha identificat la investigació a ser d'especial interès per al sector d'elaboració de medicaments i ho expliquen en la seva pròxima actualització a la comunitat científica mundial i la indústria farmacèutica.

El Dr Patrick Lee és un membre fundador de la Beatrice Hunter Càncer de l'Institut de Recerca, establerta el 02 de abril 2009 per promoure una resposta coordinada contra el càncer a l'Atlàntic canadenc.FONT

http://www.news-medical.net/news/2009/04/08/48079.aspx