902.424.424 ·· 93.322.00.99 ··  

              RESULTATS ONLINE

DESCARREGUI EL TRIPTIC DE LES NOVETATS

Cada dia el laboratori clínic i les seves determinacions s'incorporen més a la Patologia, fins a esdevenir un signe semiològic més de la clínica.

      Cerqui a la nostra WEB amb Google 

Loading

         


Actualment en els laboratoris, imperen els analitzadors clínics automatitzats, computats i especialitzats en diferents camps analítics com hematologia, bioquímica clínica , inmunoassaig, urianálisis, microbiologia, i genètica entre d'altres.

 

   

Els exàmens electrònics, de radioimmunoanàlisi, i mètodes enzimàtics han permetent dosificar amb gran exactitud quantitats petites com nanograms, micrograms o picograms, això fa possible la determinació de marcadors tumorals, identificació d'anticossos, i dosificacions hormonals..    

 


 

El Laboratori Dr.Nin. va ser fundat el 1971ara fa 47 anys , per Xavier Nin Giménez, fill gran del Dr.Antoni Nin que sempre el va considerar com un valor fonamental, i es va basar en ell per construir una organització compromesa amb la salut i la ciencia.

Des dels anys 70, la incorporació de nova tecnologia es va convertir en una constant per estar actualitzat a les exigències que van néixer del desenvolupament de les especialitats mèdiques com son : neuroquímica, endocrinologia, hematologia i immunologia.

El nostre control de qualitat respon a les més estrictes exigències nacionals i internacionals.

El nostre Laboratori està Certificat en la ISO 9001 per "Bureau Veritas"

           

 Detecció sexe del nadó a les 8 setmanes

 Intolerància alimentària a 220 Alim-Test  

 Pressupost d'anàlisi amb un 50% 

 Test de l'Alè Prevenció càncer d´estòmac

 Test de paternitat sense mostra materna

  Rejuvenir   amb la teva pròpia  sang     

 Salva el teu cor    

 Cribratge Prenatal no Invasiu 

 Detecc.precoç Càncer Pròstata

 Test de Paternitat sense mostra materna

 Susceptibilitat Càncer de Mama

 Susceptibilitat a la malaltia celíaca

 Detecció precoç del càncer d'ovari 

 Susceptibilitat Intolerància Lactosa 


 

            L'any 2007, el Laboratori va passar a denominarse Ninlab, i es va incorporar al mateix el seu fill, Xavier Nin i Muñoz, farmacèutic

Des del més senzilla anàlisi d'orina, fins a la més complicada tècnica hormonal, són seguits amb especial atenció en tots els seus passos per persones que porten més de 30 anys realitzant anàlisis clíniques.

Tots els nostres Laboratoris i Centres d'extracció i recollida de mostres es troben interconnectats informàticament per sistemes encriptades. Actualment aquests centres es troben repartits per moltes ciutats de Catalunya     

        

Centres Mèdics on som: